DRUMURI BIHOR S.A.

        Drumuri Bihor S.A. inseamna peste 2000 de kilometri construiti, peste 100 de poduri finalizate si peste 45 de ani de experienta.

Infiintata in anul 1964, societatea a functionat sub denumirea de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri Oradea, ca si unitate subordonata conducerii executive a judetului Bihor, avand atributii de administrare a drumurilor publice locale – judetene si comunale, precum si construirea, modernizarea si intretinerea acestora.

In anul 1998, prin Hotararea Consiliului Judetean Bihor, se transforma in Societatea Comerciala Drumuri Bihor S.A., avand ca unic actionar Consiliul Judetean Bihor si ca obiect de activitate lucrari de constructii, modernizari, reparatii capitale, consolidari, reparatii curente la drumuri si poduri precum si alte activitati din domeniu.

In anul 2004, Consiliul Judetean Bihor scoate la vanzare pachetul majoritar de actiuni, care este achizitionat de catre S.C. Selina S.R.L. Oradea. In prezent, firma face parte din Grupul de Firme Selina, ce constituie o forta concurentiala puternica, capabila sa se mobilizeze rapid pentru realizarea unor lucrari de mare anvergura si putand sa se plieze pe cele mai diversificate tipuri de operatiuni.

In prezent, Drumuri Bihor S.A. are ca obiect de activitate constructiile de autostrazi, drumuri (CAEN 4523) si presteaza urmatoarele servicii:

• lucrari de constructii, modernizari, reparatii capitale, ranforsari, consolidari, precum si reparatii curente si periodice la: drumuri, autostrazi, poduri, platforme carosabile de parcare si depozitare, piste pentru aeroporturi, strazi, trotuare, alei si piete, terenuri de sport, inclusiv lucrarile colaterale acestora;

• lucrari pentru siguranta circulatiei pe drumuri si strazi, semnalizare, marcaje, montari de parapeti, statii pentru autobuze, platforme de stationare, piste pentru biciclisti, inclusiv lucrari de intretinere curenta si periodica ale acestora, confectionat indicatoare si panouri rutiere, executare marcaje rutiere transversale si longitudinale cu vopsea normala si cu vopsea bicomponenta aplicata automatizat sau manual.

Drumuri Bihor S.A. dispune de 4 mari sectii de productie localizate in Palota, Beius, Marghita si Alesd.

Experienta in lucrari de mare avengura si de interventie rapida, precum si dotarile logistice ale firmei, recomanda Drumuri Bihor ca un partener de drum de incredere, capabil sa raspunda oricaror provocari.