SELINA INVEST S.R.L.

Selina Invest dezvolta cel mai ambitios proiect imobiliar din Oradea: Ansamblu Rezidential Luceafarul, un ansamblu rezidential cu peste 4.000 de apartamente, singurul cartier situat in Zona 0 a orasului. Proiectul este etapizat pe parcursul mai multor ani si se va dezvolta ca raspuns la cererea pietei.

Firma a fost infiintata in anul 2007, avand ca obiect de activitate principal dezvoltarea si promovarea imobiliara (cod CAEN 4110).

Ansamblul Rezidential Luceafarul

Ansamblul Rezidential Luceafarul isi propune sa redefineasca standardele de confort ambiental pe piata oradeana. Compartimentarea apartamentelor are la baza principii functionale, dar care pun in valoare spatiul de locuit, iar finisajele poarta marca celor mai prestigioase firme din domeniu. Luceafarul a fost special gandit pentru a satisface gusturile celor mai pretentiosi clienti, oferind multiple facilitati necesare vietii de zi cu zi sau dedicate sigurantei si relaxarii. Arhitectura blocurilor este unica in Oradea: apartamentele beneficiaza de terase mari cu spatii verzi, adevarate gradini suspendate.

Istoric Ansamblul Rezidential Luceafarul
Selina Invest a achizitionat in 2006 doua terenuri cu o locatie ultracentrala, in suprafata totala de aprox 50.000 mp:
• Un teren cu suprafata de 17.372 mp, situat pe strada Calea Aradului nr. 4, pe o artera de circulatie care face legatura cu principalele puncte de interes din oras. Terenul este pozitionat in imediata vecinatate a Politiei Municipiului Oradea si la 1 km distanta de centrul orasului si de principalele institutii de interes general din Oradea.
• Un teren cu suprafata de 30.736 mp, situat pe strada Universitatii nr. 1/A, intr-o zona usor accesibila, cu un real potential ca urmare a amplasarii sale la o distanta mica de numeroase puncte de interes, precum Universitatea Oradea, Biblioteca Municipala Gheorghe Sincai, Muzeul Tarii Crisurilor, Parcul Nicolae Balcescu, Gradina Zoologica, supermarket-ul Real, etc.

In prima faza, pe amplasament s-a construit Blocul nr. 4: un ansamblu de locuit de 2S+P+9E+etaj retras, un bloc cu 9 etaje care adaposteste 104 apartamente, cu parcari subterane la subsol si spatii comerciale la parter.

Blocul nr. 3 reprezinta a doua faza de dezvoltare din Calea Aradului nr. 4, fiind unul dintre cele trei blocuri amplasate la frontul strazii Calea Aradului. Blocul are o arhitectura spectaculoasa si este unicul bloc de locuinte din Oradea care beneficiaza de Certificat de Performanta Energetica Clasa A.

Blocul nr. 3 a fost finalizat in august 2011.

Avantajele construirii unei cladiri cu certificat energetic clasa A:

• eficienta energetica a instalatiilor aferente constuctiei;
• scaderea consumului de energie termica cu pana la 60%;
• reducerea cheltuielilor de intretinere pentru plata energiei termice, datorita eliminarii pierderilor de caldura si, ca urmare, a scaderii consumului;
• imbunatatirea conditiilor de confort;
• protejarea mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera;
• schimbarea aspectului blocurilor de locuinte si, implicit, al mediului urbanistic;
• posibilitatea reducerii in viitorul apropiat a cheltuielilor cu impozitele pe cladiri;
• cresterea valorii locuintei pe piata imobiliara.

Prin finalizarea blocului 3 din Ansamblul Rezidential Luceafarul, firma Selina Invest isi confirma locul in topul dezvoltatorilor imobiliari oradeni, reusind sa raspunda cu succes provocarilor pietei in aceasta perioada dificila.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati www.selinainvest.ro